Buffetten.

Buffetten Koud & Warm

Een uitbreiding toevoegen aan uw buffet? Bekijk de uitbreidingen

  • Huisgemaakte zalmsalade met gerookte zalm en kappertjes
  • Hollandse garnalen met een salade van komkommer met verse dille
  • Gemarineerde rivierkreeftenstaartjes
  • Heerlijke aardappelsalade met gebraden rosbief rijkelijk opgemaakt
  • Vleessalade met ambachtelijke gekookte ham gegarneerd met asperges
  • Mediterraanse ham met een salade van diverse soorten meloen
  • Licht gerookte kipfilet geserveerd met vers fruit
  • Salade Niçoise, tonijn, met o.a. ijssla, olijven, tomaatjes, komkommer en zonnenbloempitjes
  • Waldorf salade gegarneerd met walnoten
  • Pasta salade (Vegetarisch)
  • Vers gebakken brood met kruidenboter
  • Runderstoofpotje met grove groenten en verse tijm
  • Varkenshaas met champignonroomsaus
  • Tongrolletjes gevuld met zalm met een witte wijnsaus
  • Javaanse kipschotel met knapperige groenten
  • Pommes gratin uit de oven
  • Wilde rijst melange
  • Provençaalse groenten ratatouille
  • Rauwkost
  • Vers gebakken stokbrood met kruidenboter
  • Koud buffet
  • Huisgemaakte zalmsalade met gerookte zalm en kappertjes
  • Hollandse garnalen met een salade van komkommer met verse dille
  • Gemarineerde rivierkreeftenstaartjes
  • Aardappelsalade met verse kruiden, sjalotjes en gebraden rosbief
  • Diverse paté soorten met cranberrysaus
  • Mediterraanse ham met een salade van diverse soorten meloen
  • Licht gerookte kipfilet geserveerd met vers fruit
  • Salade Niçoise met olijven, rode ui en tomaatjes
  • Waldorfsalde gegarneerd met walnoten
  • Pasta salade (Vegetarisch)
  • Vers gebakken brood met kruidenboter
  • Warm buffet
  • 24 uur gegaard runderstoofpotje
  • Kleurrijke gewokte grove groenten met verse tijm
  • Gebakken varkenshaas met champignonroomsaus
  • Tongrolletjes gevuld met zalm met een witte wijnsaus
  • Pommes gratin uit de oven
  • Wilde rijst melange
  • Provençaalse groenten ratatouille

Buffetten Tapas en hapjes

Een uitbreiding toevoegen aan uw buffet? Bekijk de uitbreidingen

  • Koude tapas
  • Spaanse ham en worst soorten
  • Carpaccio salade met pesto, pijnboompitjes en rucola
  • Gemarineerde olijven
  • Manchego (schapenkaas) in knoflookolie
  • Spiesjes mozzarella en sud ’n sol tomaten
  • Diverse soorten vers gebakken brood
  • Huisgemaakte kruidenboter
  • Olijventapenade
  • Aïoli, knoflook mayonaise
  • Warme tapas
  • 24 uur gegaard runderstoofpotje
  • Kleurrijke gewokte grove groenten met verse tijm
  • Gebakken varkenshaas met champignonroomsaus
  • Tongrolletjes gevuld met zalm met een witte wijnsaus
  • Pommes gratin uit de oven
  • Wilde rijst melange
  • Provençaalse groenten ratatouille
  • Kleur van diverse warme en koude tapas
  • Divers brood - smeersels

Buffetten BBQ MENU

Een uitbreiding toevoegen aan uw buffet? Bekijk de uitbreidingen

Een variatie van 5 stuks vlees per persoon met een keuze uit de volgende gevarieerde vleesmix:

  • Hamburger, heerlijk gekruid, mild en vol van smaak
  • Rundvleeshamburger, handgemaakt van vers rundvlees (€0,50 extra)
  • Shaslick, een spies met gemarineerde kip, spek, paprika en ui (€0,50 extra)
  • Biefstukje, lekker mals, speciaal geselecteerd door de slager (€1,00 extra)
  • Kip- of varkenssaté, in eigen keuken gemarineerd, gekruid en geregen
  • Gemarineerde speklap, net even anders, met cajun
  • Gemarineerde varkensfiletlapje
  • Procureurlapje, ofwel een houthakkerssteak
  • Barbecueworst
  • Zalmmoot, gewikkeld in aluminiumfolie (€0,50 extra)
  • Garnalenspies
  • Salades
  • Vers gesneden fruitsalade
  • American Coleslaw, salade van witte kool en wortel
  • Huzarensalade
  • Mediterraanse Aardappelsalade
  • Tomaten-komkommersalade
  • Zomerfrisse salades (2 stuks) van vers gesneden groenten
  • Sauzen
  • Knoflooksaus
  • Satésaus
  • Cocktailsaus
  • Barbecuesaus
  • Brood
  • Vers gebakken stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter
  • Frites (€1,00 p.p. toeslag)

De vanaf prijs van €14,95 is inclusief een BBQ, schalen,borden en bestek of disposables,  tangen en opscheplepels. Gas wordt apart in rekening gebracht ( € 20,00 per bbq. )

Wilt u een kok achter de BBQ? Geen probleem. Geef dit aan bij opmerkingen tijdens het doen van uw bestelling. (1 pers a € 25,00 per uur)

Buffetten Winter & Bourgondisch

Een uitbreiding toevoegen aan uw buffet? Bekijk de uitbreidingen

  • Zuurkoolstamppot, kruidige zuurkoolschotel met zuurkoolspek
  • Stamppot boerenkool, typisch Hollandse winterschotel
  • Andijviestamppot
  • Winterwortel uien stamppot, de échte hutspot (V)
  • Hachee, smakelijke rundvlees stoofschotel met ui en gekookte aardappelen
  • Uitgebakken speklapje, heerlijk gemarineerd
  • Gebakken saucijsjes
  • Gebakken saucijsjes
  • Mosterd
  • Jus
  • Heksensoep
  • Boeren beenham
  • Oerhammetjes
  • Spareribs
  • Drumsticks
  • Runderstoofpotje
  • Varkenslapje met champignons in roomsaus
  • Gehaktballetjes in een stevige jus
  • Aardappelpuree met stukjes prei en spekjes
  • Aardappel gratin
  • Notenrijst
  • Bourgondische mix van salade
  • Bourgondische mix van salade

Buffetten uitbreidingen

Bij bovenstaande buffetten, heeft u de keuze uit diverse uitbreidingen: