Verenigingen.

Cafe Partycentrum KOCH is het clublokaal van diverse verenigingen.                 

Wij beschikken over 5 dartbanen – 2  biljarts

Voor algemene informatie kunt u ons een bericht sturen.

Wilt u informatie m.b.t. een bepaalde club kunt u een e-mail sturen naar de betreffende club

Biljartvereniging DKK

Biljartvereniging DKK is een club bestaande uit 3 teams. Er wordt meegedaan in de WBBU met de spelsoorten Libre en 3-banden. Verder worden met regelmaat onderlinge kampioenschappen en toernooien georganiseerd.

Biljartvereniging DTZAL

Biljartvereniging DTZL is een biljartclub welke biljart in bij de Nederlandse Biljartfederatie afdeling Roosendaal. Er wordt gespeeld op dinsdagavond en vrijdag avond zowel libre als driebanden.

Brabant Racing Team

Brabant racing team is een enthousiaste vriendenclub die met een BMW E35 en E36 mee dingen in de toerwagenklasse.

Motorclub CCR

Motorclub The Cross Country Riders is een motortoerclub waar gezelligheid onze troef is. Jaarlijks worden er een tiental toertochten verreden met als vertrekpunt Cafe Partycentrum “Koch”.

Bridgeclub Biedenderwijs

Bridgeclub Biedenderwijs is een fanatieke bridgeclub welke donderdag avond hun thuisavond hebben. Er wordt gespeeld in twee lijnen. Voor informatie kunt u terecht bij Peter de Laat tel: 0165-511448
In de zomermaanden wordt er een zomercompetitie gespeeld.

Dartvereniging DC zaal Koch

Deze Dartvereniging DC zaal Koch is een dartclub met 3 teams welke uitkomen in de derde divisie van de RDF. Hun speelavonden zijn woensdag en vrijdag avond. Verder is er regelmatig een toernooi waarbij het carnavalstoernooi op vrijdag voor carnaval en het oliebollentoernooi de laatste zaterdag van het jaar bekende data zijn. Voor informatie kunt u terecht bij Toine Koch tel: 0167-532435